Těstoviny s pastou z černého lanýže

Dlouho jsem sem nepřipravovala vegetariánský recept. Ale poslední dobou si ráda odlehčím jídlo od masa i jeho náhražek a cítím se o dost lépe.

Proto pokud i vy zkoušíte různé vegetariánské recepty a chcete to nějak v kuchyni osvěžit, můžete vyzkoušet tenhle opravdu velmi rychlý recept.

Lanýžům jsme doma přišli na chuť až v poslední době a když mi eshop edelikatesy.cz nabídl, že mi pošle degustační lanýžový balíček, určitě chápete, že jsem ani neváhala.

V jejich „lanýžové“ nabídce najdete sýry s kousky lanýži, chipsy, pasty z bílých i černých lanýžů, paté, olej a spoustu dalších delikates. 🙂


Já si pro recept z celého balíčku vybrala Krém na bázi z černých lanýžů.
#barterováspolupráce

Těstoviny s pastou z černého lanýže

Počet porcí 4
Čas přípravy 15 minut

Ingredience

  • 4 lžíce pasty z černého lanýže Espora Gourmet, eDelikatesy.cz
  • 350 g oblíbených těstovin, ideálně fusilli
  • 10 ks kvalitních rajčat
  • Parmigiano Reggiano na posypání těstovin
  • sůl, pěpř
  • olivový olej

Instrukce

  • Přiveďte vodu v hrnci k varu. Vodu jemně osolte a přidejte lžíci oleje.
  • Těstoviny uvařte dle návodu.
  • Mezitím si omyjte a nakrájejte rajčata na malé kousky.
  • Parmezán nastrouhejte.
  • Do uvařených a zcezených těstovin vmíchejte lanýžovou pastu, přidejte rajčata, dosolte dle chuti.
  • Podávejte s parmezánem a dobrým vínem.

Vyzkoušeli jste tento recept?

Dejte mi vědět, jak vám chutnalo! Zanechte mi dole komentář a tagněte mě na instagramu @inkitchenwithzuz a použijte hastag #inkitchenwithzuz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Recipe Rating




Zavřít
© Copyright 2021. Všechna práva vyhrazena.
Zavřít